Clown huren Tilburg

Home » Clown huren Tilburg

Clown huren Tilburg
Clown Biba is een clown die niet alleen gericht is op kinderen maar vooral ook op volwassenen. Zij is namelijk te boeken als ballonnenclown voor kinderfeestjes maar ook voor dementerende ouderen en verstandelijk gehandicapten. Clown Biba is dus erg breed inzetbaar. Natuurlijk speelt ze in heel Nederland en soms ook in Belgie. Je kunt Clown Biba vragen voor evenementen, verjaardagen, vrijgezellenfeesten, open dagen, kinderfeestjes, babyborrels, familiefeesten, bedrijfsfeesten, voorafgaan aan sinterklaas en ga zo maar door.

Tijdens kinderfeestjes maakt ze bij binnenkomst eerst een mooie feestmuts voor de jarige en daarna natuurlijk ook voor de andere kinderen. Ze mogen vragen wat ze maar willen, niets is te gek voor Clown Biba. Denk eens aan een pluto, teddybeer, hondje of bijvoorbeeld alien! Natuurlijk krijgt de jarige ook een leuk cadeautje. Daarnaast heeft Clown Biba altijd wat kleurplaten en stiften bij zich.

Tijdens evenementen loop Clown Biba lekker rond op zoek naar kinderen die graag een ballonfiguurtje willen. Het is ook mogelijk haar op een vaste plaats neer te zetten zodat de kinderen haar op kunnen zoeken.

Clown Biba is treed ook op als contactclown. Ze heeft zich gespecialiseerd in optredens voor ouderen met dementie. Deze mensen zet ze graag in het zonnetje met haar prachtige ballonnen. Clown Biba biedt een manier van afleiding en plezier wat deze ouderen zeker verdienen.

Clown Biba is te boeken vanaf € 120,00 exclusief 6% btw en reiskosten van € 0,35 retour Tilburg.