Clown huren Rotterdam

Home » Clown huren Rotterdam

Clown huren Rotterdam
Clown Bo is een entertainer van hoog niveau. Doordat hij al 35 jaar ervaring heeft is hij een aanrader voor ieder feest. Clown Bo is te boeken als verjaardagsclown voor kinderfeestjes, ballonnenclown, een solo show, een duo show en een combi show.

Als verjaardagsclown komt Clown Bo het feestje van uw kind opfleuren. Hij maakt de mooiste ballonfiguren zoals hondjes, muisjes maar ook olifanten en zwaarden. Natuurlijk mogen een heleboek goocheltrucs en zijn jongleerkunsten niet ontbreken. Hij komt verkleed en al bij u aan de deur en maakt er een spetterend feestje van.

Clown Bo als ballonnenclown is een ideale invulling voor uw evenement. Hij maakt in een snel tempo talloze ballonfiguren voor de kinderen die ze natuurlijk zelf mogen kiezen. Hij kan dit eventueel aanvullen met een aantal goochel- en jongleertrucs.

Zijn solo show is een 45 minuten durende kindershow voor kleine groepen kinderen. Deze show is bijvoorbeeld erg geschikt voor kinderdagverblijven of de onderbouw van de basisschool. Clown Bo brengt zijn eigen decordoek en geluidsinstallatie mee.

Voor grotere groepen heeft Clown Bo ook een duo show. Deze show doet hij namelijk niet alleen maar met een echte assistente. Deze show is geschikt voor alle groepen van de basisschool. Natuurlijk brengt hij hier ook zijn eigen decordoek en geluidsinstallatie mee.

De combi show is een combinatie van zijn solo show en een ballonnenclown. 45 minuten goochelen en jongleren in zijn spetterende show en daarna 45 minuten ballonfiguren maken voor alle kinderen.

Clown Bo is te boeken vanaf € 160,00 inclusief 6% btw en exclusief reiskosten van € 0,35 retour Schiedam.