Over Clown Boeken

Home » Over Clown Boeken

Over Clown Boeken
Clown Boeken is opgericht door Marsha Damen, een jonge onderneemster met een verleden en heden in de artiesten en evenementenbranche. Clown-Boeken.nl is onderdeel van Clown Mika Entertainment.

Waarom Clown-Boeken.nl?

Clown-Boeken.nl is een online platform waar vraag een aanbod voor clowns samen komen. Zowel onder consumenten alsmede bij de aangesloten clowns was sterk de behoefte om dit platform te ontwikkelen. Voor de clowns een extra mogelijkheid nieuwe boekingen te realiseren en bekend te worden bij een groter gezelschap, voor de bezoekers is Clown-Boeken.nl een unieke verzamelplaats met een uitgebreid aanbod clowns die te huren zijn voor vrijwel iedere gelegenheid en door heel Nederland. Of het nu gaat om een ballonnenclown, schminkclown, knutselclown of goochelclown, Clown Boeken biedt u een uitgebreid aanbod clowns tegen een zeer scherpe prijs. Het uitgangspunt moet hierbij altijd even simpel als effectief zijn, gewoon in 3 eenvoudige stappen een leuke clown bij u thuis of bij u op het bedrijf. Clown-Boeken.nl maakt dit mogelijk!

Wacht niet langer, huur een leuke clown via Clown-Boeken.nl en maak uw speciale gelegenheid af met een geweldig feest voor jong en oud!