Clown huren Oss

Home » Clown huren Oss

Clown huren Oss
Clown Fleur is een lieve, vrolijke meisjesclown die de kinderen komt vermaken op ieder feest. Speciaal voor grote groepen kinderen neemt ze haar leuke clownsnichtjes mee. Clown Fleur zorgt met hart en ziel dat de kinderen een onvergetelijke tijd hebben met zeer origineel kinderentertainment.

Ze is van alle markten thuis, zo kan ze prachtige ballonfiguren maken, mooi schminken en natuurlijk goochelen. Clown Fleur deelt ook suikerspinnen of popcorn uit die tijdens het feestje zelf gemaakt wordt!

Clown Fleur kan voor u de zorg van een kinderfeestje volledig uit handen nemen. Verjaardagspartijtjes zijn haar specialiteit en ze maakt van ieder feest een spetterende dag.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor kinderfeestjes. Ze heeft een kort en een lang feest. Het korte feest is 1 uur waarbij er maximaal 8 kinderen aanwezig kunnen zijn. Ze maakt tijdens dit feestje prachtige ballonfiguren voor de kinderen. Natuurlijk krijgen ze een lekkere suikerspin of heerlijke verse popcorn. Ze organiseert ook een kleurwedstrijd waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Daarnaast gaan ze gezellig knutselen en buttons maken en natuurlijk mag een snoepje niet ontbreken.

Bij het langere feest van twee uur wordt ook nog geschminkt en glittertattoo’s gezet. Daarnaast gaan de kinderen ook een feestelijke chipsketting maken en worden er extra spelletjes gedaan.

Clown Fleur heeft ook een combinatiefeest waarbij een onbeperkt aantal kinderen aanwezig kunnen zijn. Bij dit feest kunnen twee activiteiten gecombineerd worden. Ideaal voor bijvoorbeeld scholen of jaarmarkten.

Als laatste heeft ze een interactieve goochelshow van een uur waarbij maximaal 12 kinderen aanwezig kunnen zijn. Naast het goochelen krijgt iedereen een ballonfiguurtje en suikerspin. Ze kan ook verkleed al prinses of piraat het feestje verzorgen.

Clown Fleur is te boeken vanaf € 145,00 exclusief reistijd en kilometervergoeding retour Ravenstein en exclusief 6% btw.