Clown huren Nijmegen

Home » Clown huren Nijmegen

Clown huren Nijmegen
Clown Vivientje is een contactclown. Zij kan met haar mimiek, improvisatie en fantasie de mensen even stil laten staan in het NU. Zij is zeer bedreven in haar spel en tegelijkertijd ontgaat haar niets: zij ziet alles wat er in haar omgeving gebeurt en neemt dat mee in haar clownspel.

Clown Vivientje speelt voor heel divers publiek van 0 tot 100 jaar. Op straat tussen het winkelend publiek, op het (kinder)verjaardagsfeest, op de bruiloft, in de huiskamer bij mensen met verstandelijke beperking of dementie, in het theater, op het bedrijfsfeest. Zij staat open voor wat er in haar omgeving gebeurt. Zij past zich aan haar publiek aan, maar zal niet gauw over zich heen laten lopen, want uiteindelijk wil ze toch haar doel bereiken: de glimlach op het gezicht van haar publiek.

Verbaasd, onbeholpen, vrolijk, verrassend, rustig, spontaan, open, aanstekelijk, niet overheersend zijn wat kernwoorden die bij clown Vivientje horen. Indien er vraag naar is kan zij ook enkele ballonfiguren maken en gezichten schminken.

Clown Vivientje heeft ook een solo act en een duo act voor kinderen en mensen met verstandelijke beperking.

Clown Vivientje is te boeken vanaf € 125,00 exclusief 6% btw en exclusief reiskosten van € 0,30 per km retour Cuijk.