Clown huren Leeuwarden

Home » Clown huren Leeuwarden

Clown huren Leeuwarden
Clown Bogus is een echte kindervriend. Hij heeft ook echt de uitstraling van een knuffel-clown. Clown Bogus heeft veel ervaring in het werken met kinderen. Daarnaast werkt hij als groepsleider op een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking daarom voelt hij zich bij deze doelgroep ook goed op zijn plaats.

Clown Bogus is voor een heleboel activiteiten inzetbaar. Zo is hij te boeken als ballonnenclown, schminkclown, suikerspin of popcornclown en heeft hij ook een echte voorstelling samen met zijn clownsvriend! Daarnaast kun je bij Clown Bogus bijvoorbeeld luchtkussens en een ijsmachine huren.

Als ballonnenclown maakt Clown Bogus een heleboel toffe figuren voor de kinderen. Natuurlijk mogen ze zelf kiezen. Van aapje tot vlinder of zwaan, Clown Bogus kan het allemaal aan!

Hij is ook erg goed in schminken en tovert de kinderen graag om in wat ze maar willen. Dit is ook erg leuk voor kinderfeestjes waar Clown Bogus erg graag komt. Ook op openingen, jaarmarkten, zomerfeesten en themafeesten is Clown Bogus een graag geziene gast.

Clown Bogus is ook te boeken als suikerspinclown waarbij hij heerlijke verse suikerspinnen maakt. Of is een popcornclown misschien echt iets voor uw feestje? Hierbij maakt Clown Bogus lekkere verse popcorn.

Tijdens zijn voorstelling wil hij zijn goochelkunsten graag aan de kinderen laten zien. Helaas gaat niet altijd alles volgens plan doordat zijn vriendje erbij is die natuurlijk ook graag wil goochelen! Hij voert zijn ‘grote’ truct uit, hoe loopt dit af?

Clown Bogus is te boeken vanaf € 195,- all in. Optredens langer dan een uur op aanvraag.