Clown huren Haarlem

Home » Clown huren Haarlem

Clown huren Haarlem
Clown Ellebel vrolijkt elk feestje op met een leuke voorstelling, ballonnenbeestjes en eventueel schminken. Het liefste dat Clown Ellebel doet is feestjes opvrolijken. Clown Ellebel is een hele lieve, vrolijke en natuurlijk gezellige clown. Ze heeft altijd een clownskoffer bij met allemaal bijzondere dingen. Tijdens haar voorstelling gaan er vaak dingen mis maar gelukkig zijn er dan de kinderen om haar te helpen.

Natuurlijk krijgen alle kinderen een mooi ballonfiguurtje zoals een hondje, een zwaard en een prachtige vlinder. De jarige krijgt de allergrootste ballon en een speciaal cadeautje. Dit cadeautje komt uit een cadeautjes machines die de kinderen meestal eerst even moeten maken omdat die weer kapot is.

Clown Ellebel kan ook goed schminken en heeft super leuke glittertattoos. Deze blijven lekker lang zitten en je mag er zelfs mee onder de douche.

Clown Ellebel heeft ondertussen flink wat ervaring opgedaan als clown. Ze is al in 1998 begonnen! Natuurlijk komt ze niet alleen op verjaardagsfeestjes maar ook op evenementen, scholen, kinderdagverblijven, buurthuizen, bruiloften, openingen en nog veel meer… Overal waar een feestje is, kun je Clown Ellebel vinden!

Met veel plezier komt ze in Amsterdam, Haarlem, Zaanstreek, Purmerend en omgeving. Verder heeft ze een feestelijk luchtkussen, suikerspin machine en kinderdisco te huur. Vraag ons even naar de mogelijkheden.

Clown Ellebel is te boeken vanaf € 150,00 exclusief reiskosten van € 0,35 retour Zaandam en 6% btw.