Clown huren Eindhoven

Home » Clown huren Eindhoven

Clown huren Eindhoven
Clown Mika is een hele lieve clown en daarom vinden alle kinderen haar leuk. Clown Mika is minimaal geschminkt zodat ook de allerkleinste kinderen niet van haar schrikken. Clown Mika is erg goed met ballonnen. De kinderen kunnen vragen wat ze maar willen bijvoorbeeld een hondje of een muis maar ook een mooi lievenheersbeestje of stoer zwaard.

Clown Mika is ook te boeken als schminkclown en tovert de kinderen in een mum van tijd om in wat ze zich maar wensen. Clown Mika heeft altijd genoeg voorbeelden bij zich maar eigen inbreng van de kinderen is altijd welkom. Ze kan de kinderen bijvoorbeeld schminken in echte tijgers maar ook sierlijke bloemetjes met glitters mogen niet ontbreken.

Clown Mika kan een kinderfeestje ook totaal uit handen nemen met haar Clownsfeestje. De kinderen worden dan stap voor stap omgetoverd tot echte clowntjes. Hier hoort als eerste natuurlijk een mooie outfit bij. De kinderen kunnen deze natuurlijk zelf maken. Daarna worden ze als clown geschminkt en krijgen ze een rode neus en clownshoedje op. Daarna gaan ze aan de slag met allerlei clownsactiviteiten zoals ballonfiguren maken, grapjes maken en natuurlijk een goocheltrucje. Dit feestje is geheel uit te breiden aan de wensen van de klant.

Clown Mika kan ook een ballonnenwedstrijd verzorgen voor bijvoorbeeld open dagen, openingen of scholen. Een ballonnenwedstrijd maakt uw evenement net iets specialer.

Clown Mika is te boeken vanaf € 100,00 exclusief reiskosten van € 0,30 retour Eindhoven en 6% btw.