Clown huren Den Haag

Home » Clown huren Den Haag

Clown huren Den Haag
Fabela is een “ander” soort clown. Hij is de hofnar uit de Middeleeuwen die de mensen laat lachen met zijn fratsen en muziekjes en tegelijk is hij van alle tijden. Hij mag er middeleeuws uitzien, de draailier, luit en doedelzak spelen, hij speelt ook graag accordeon en zingt erbij. Geen rooie neus en ook geen ballonnen. Nee, Fabela doet ‘t met muziek. Hij kan heel groot werken en alle aandacht eisen, waarbij grote groepen mensen gezamenlijk meezingen. Hij kan ook heel klein werken als “contactnar “.

U begrijpt het: Hij is overal heel goed inzetbaar waar een vrolijke noot moet klinken. En dat gebeurt bovendien heel interactief: Hij laat het publiek meezingen, dansen of muziek maken op één van zijn meegebrachte instrumenten.

Fabela voelt zich op veel plekken thuis, bij ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en verder op iedere jaarmarkt, braderie, verjaardag of welk feest dan ook, waar mensen bij elkaar zijn. Fabela speelt nationaal en internationaal en is o.a. dé nar in Archeon, Alphen aan den Rijn.

Kortom, Fabela is nar, muzikant, clown, presentator, acteur en verzorgt vanuit die hoedanigheden gemakkelijk speciale acts op aanvraag. Fabela werkt ook als duo met clown Miepie.

Fabela is te boeken vanaf € 175,00 exclusief reiskosten van € 0,25 retour Maassluis en 6% btw.