Clown huren Den Bosch

Home » Clown huren Den Bosch

Clown huren Den Bosch
Als Charlie binnen komt is het meteen een groot feest! Charlie verzorgd een spetterende jeugdshow waarin ieder kind een rol heeft. Ze kunnen bijvoorbeeld zelf goocheltrucs doen of de quizmaster in zichzelf naar boven halen. Natuurlijk heeft Charlie ook te gekken spelletjes meegebracht zoals ballonnen pompen, limbodansen, verkleedpartijtjes die alles op z’n kop zetten en nog veel meer. Charlie lijkt een simpel mannetje maar toch weet hij als geen ander zijn jeugdige publiek op een creatieve en originele manier te bespelen.

De show van Charlie is een show die een onvergetelijke indruk op de kinderen en hun ouders maakt. Dansen, zingen, klappen en springen, alles komt aan bod. De show is professioneel opgezet met een kleurrijk decor. De show wordt ondersteund door een geluidsman die exact getimed zijn muziek laat horen met natuurlijk ook geluidseffecten en jingles. Feest met Charlie is een fantastisch feest, juist door de combinatie van actie en acts en onweerstaanbare muziek. De hoogtepunten volgen elkaar snel op.

De show is afgestemd op kinderen vanaf 4 jaar maar door de uitbundige sfeer hebben ook de ouders een spetterende middag. De show duurt 90 minuten met een kleine pauze om even op adem te kunnen komen.

Speciaal voor Koninginnedag en carnaval is er een aparte versie van de show die 60 minuten duurt zonder pauze.

In de dagen rondom Sinterklaas kan alleen het Super-Sinterklaasfeest met Charlie geboekt worden.

Super-Sinterklaasfeest met Charlie

Charlie vindt surprises helemaal te gek. Terwijl de kinderen op Sinterklaas zitten te wachten, komt Charlie binnen. Foutje? Nee, natuurlijk niet. Sterke stunts, goocheltrucs en vette games wisselen elkaar af. Natuurlijk is deze show ook ondersteund door de geluidsman, de superheld van muziek en extra sfeer. Charlie’s voorprogramma duurt ongeveer 45 minuten en dan is het eindelijk tijd voor Sinterklaas en zijn Pieten. Het Super-Sinterklaasfeest met Charlie is een nieuwe en bomvolle show van ongeveer 90 minuten. De kinderen beleven een spetterende dag waar ze nog lang over na zullen praten.

Feest met Charlie is te boeken vanaf € 400,00 exclusief reiskosten van € 0,30 retour Waalwijk en 6% btw.