Clown huren Amersfoort

Home » Clown huren Amersfoort

Clown huren Amersfoort
Clown Tuffie presenteert een goed, verantwoord en verzorgd kinderprogramma. Entertainment voor kinderen van 3 tot 12 jaar, maar ook met een fikse knipoog naar de volwassenen. Clown Tuffie is gespecialiseerd in ballonnen- en goochelshows.

Clown Tuffie is te boeken met een kinderprogramma, een peuter en kleuter programma, voor kinderfeestjes en als schminker. Tijdens zijn kinderprogramma weet Clown Tuffie de kinderen 90 minuten bezig te houden met doldwaze acts en goochelen. Tijdens zijn voorstelling denk hij net zo goed te kunnen goochelen als de echte goochelaar maar natuurlijk loopt alles mis. De kinderen moeten Clown Tuffie helpen het weer op te lossen. Clown Tuffie beschikt over eigen licht, geluid en decor.

Clown Tuffie heeft voor de peuters en kleuters een speciale voorstelling samengesteld. Het verhaal gaat over een echte kabouter. De kinderen worden meegenomen naar een magisce wonderenwereld. Het programma duurt ongeveer 60 minuten.

Natuurlijk komt Clown Tuffie ook graag op kinderfeestjes. Hij gaat goochelen en de kinderen worden geschminkt. Er worden ook mooie ballonfiguren voor de kinderen gemaakt. Het programma kan geheel aan uw wensen worden aangepast. U kunt ervoor kiezen alleen Clown Tuffie te laten komen maar het is ook mogelijk om alleen de schminkers te laten komen.

Clown Tuffie is te boeken vanaf € 175,00 inclusief reiskosten en exclusief 6% btw.