Clown huren Alkmaar

Home » Clown huren Alkmaar

Clown huren Alkmaar
Clown Niekie heeft alleen een mooie rode neus, gekke kleding bij elkaar en een aanstekelijke lach. Ze staat met een open hart in haar mooie clownsleven en zegt ja tegen alles wat op haar clownspad komt.

Clown Niekie is ook heel handig met ballonnen, schminken, spelletjes met de regenboogparachute of ballonnen, de raadkist en een ballonworkshop. Clown Niekie gaat samen met de kinderen aan de slag en neemt ballonpompen en vele ballonnen in allerlei kleuren, vormen en maten mee. Eerst vertelt Clown Niekie een ballonverhaal met een grapje, raadsel, goochelen en ballontrucje. Niet stil zitten maar juist wat doen! Na afloop mogen de kinderen de prachtige ballonkunstwerken mee naar huis nemen als mooie herinnering aan uw feest.

Het is ook mogelijk dat Clown Niekie als ballonclown de mooiste ballonfiguren op verzoek maakt op een bedrijfsopening, je kraamfeest, familiefeest, schoolfeest, Open Dag etc.

Clown Niekie is als ballonnenclown te boeken vanaf € 119,00 inclusief 6% BTW en vermaak voor alle kinderen tegelijk vanaf € 165,00 tot 20 kinderen. Toeslag bij meer kinderen is € 40,00 per 10 kinderen.
Tarieven zijn inclusief 6% BTW exclusief kilometervergoeding van € 0,39 v.v. vanaf Alkmaar.
Voor een schoolactiviteit van 1 uur in thema is een speciaal tarief van € 425,00 voor maximaal 100 kinderen.